general_help_center_title

general_help_center_description

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hotelsøgning

roomsXXL.dk tilbyder tusindvis af hoteller i hundredvis af byer i hele verden. Indtast din destination i hotelsøgningen og vælg mellem de mange forslag, der kommer frem.
Tjek, at du har stavet bynavnet korrekt. Det kan forekomme, at en by skrives anderledes på tysk end på det lokale sprog (fx Breslau (tysk) og Wroclaw (polsk)). Hvis byen ikke bliver genkendt, beder vi dig sende os en e-mail på service[at]roomsXXL.dk. Så hjælper vi dig gerne med at komme videre.

Priser og booking

Myndig. Den primære rejsende skal være fyldt 18 år, når bookingen foretages.
Der kan højst bookes 5 værelser i samme booking.
Der kan kun bookes samme værelsestype i samme booking, fx 2x dobbeltværelse eller 3x enkeltværelse. Hvis du skal bruge forskellige værelsestyper, må du gennemføre en separat booking for hver værelsestype.
I mange af tilbuddene er morgenmad inkluderet i prisen. Det kan du se i beskrivelsen af det enkelte værelsestilbud.
Ja. Afgifter og gebyrer er inkluderet i vores priser. Hvis der i sjældne tilfælde skal betales en kurafgift eller kulturstøtteafgift, gør vi tydeligt opmærksom på dette før bookingen afsluttes.
Nej. roomsXXL.dk opkræver ingen bookinggebyrer eller gebyrer for betaling med kreditkort, PayPal eller andre betalingsmidler.
På roomsXXL.dk tilbydes specielle hotelpriser, som vi forhandler os frem til med vores samarbejdspartnere. Ofte sikrer vi os en større mængde værelser til en fordelagtig pris. Disse besparelser giver vi så videre til vores kunder.
Nej. Den eneste forskel ligger i den billigere pris på roomsXXL.dk. Der er på ingen måde forskel på den høje værelses- og servicekvalitet hos de hoteller, som roomsXXL.dk samarbejder med.
Når du booker gennem roomsXXL.dk, er alle afgifter og gebyrer inkluderet i prisen. Hvis der i sjældne tilfælde forekommer en kurafgift eller kulturstøtteafgift, som skal betales lokalt, gør vi tydeligt opmærksom på dette før bookingen afsluttes. Prisen omfatter naturligvis ikke hotellets betalingsydelser, som du benytter på stedet (fx restaurant, benyttelse af minibar eller telefonsamtaler).
Med det samme. Så snart bookingen er gennemført, modtager du en bekræftelse via e-mail, som indeholder din bookingkode. E-mailen indeholder også et link til din personlige hotelvoucher og din regning.
Umiddelbart efter din booking kan du let og uproblematisk downloade din hotelvoucher og printe den ud. Desuden indeholder din bookingbekræftelse, som du modtager via e-mail, et link til din voucher, så du når som helst kan printe den ud igen.
Send os i så fald en e-mail på service[at]roomsXXL.dk. Husk altid at oplyse din bookingkode. Vi vil omgående sørge for at få rettet fejlen. Af sikkerhedsgrunde er det vigtigt, at navnet på din hotelvoucher er identisk med navnet i dit pas eller identitetskort.
Desværre ikke. Gennemfør i stedet en booking mere på samme hotel.
Send os i så fald en e-mail på service[at]roomsXXL.dk. Husk altid at oplyse din bookingkode. Vi vil omgående sørge for at få rettet fejlen.
Send os en e-mail på service[at]roomsXXL.dk og oplys ønsket ankomst- og afrejsedato, hotel, værelsestype, antal voksne, antal børn og deres alder ved afrejse samt om der ønskes separate senge til børnene, eller om de overnatter i de voksnes senge. Hvis du allerede har undersøgt mulighederne for børns overnatning, beder vi dig ligeledes sende os disse oplysninger. Så undersøger vi med det samme, om det vil medføre ekstra omkostninger, og i givet fald hvilke, og kontakter dig.

Betaling

I øjeblikket kan du hos roomsXXL.dk betale med kreditkort (Visa, MasterCard og American Express) samt PayPal. Vi vil om kort tid indføre flere betalingsmidler, fx direkte debitering. I så fald bedes du henvende dig til service@roomsXXL.dk.
Ja, for mange hoteller er det også muligt at betale opholdet på stedet. Se efter bemærkningen "Betaling på hotellet", når du vælger værelser på hotelprofilsiden. Ved reserveringen skal der deponeres et gyldigt kreditkort som sikkerhed.
Beløbet bliver trukket på dit kreditkort eller din PayPal-konto umiddelbart efter gennemførelsen af bookingen.
Ja, det er muligt. Naturligvis skal indehaveren af kreditkortet være indforstået med, at hans kreditkort benyttes.
Nej. roomsXXL.dk opkræver ingen gebyrer for betaling med kreditkort, PayPal eller andre betalingsmidler.
Du kan nemt og bekvemt downloade din regning og printe den ud. Log på roomsXXL.dk under "Min booking" med din bookingkode og dit efternavn.
Der udarbejdes en regning for hver booking. Hvis du gerne vil booke flere værelser og har brug for en separat regning for hvert værelse, beder vi dig foretage flere separate bookinger. Hvis alle værelserne kan afregnes over en enkelt regning, er det nok med en booking.

Ankomst og afrejse

Bare rolig. Mange hoteller tilbyder mulighed for sen check-in. For en sikkerheds skyld anbefaler vi, at du spørger hotellet direkte, hvor længe receptionen er bemandet på ankomstaftenen.
Den primære rejsende skal have gyldigt identitetskort eller pas. Desuden forlanger mange hoteller et gyldigt kreditkort som sikkerhed. På nogle hoteller kan sikkerheden også deponeres kontant eller via EC-kort. For nærmere enkeltheder beder vi dig henvende dig direkte til hotellet.
Naturligvis. Gennemfør blot en booking mere på roomsXXL.dk.

Afbestilling

Log på roomsXXL.dk under "Min booking" med din bookingkode og dit efternavn. Her kan du nemt foretage din afbestilling online.
I forbindelse med tilbud, som kan refunderes, bliver det beløb du har tilgode krediteret direkte til dit kreditkort igen. Du skal intet foretage dig ud over afbestillingen.
Hvis der fx ved booking den 15.12.2013 står "Kan afbestilles indtil fredag den 13.12.2013 kl. 12 (CET)" under afbestilling, betyder dette, at datoen for gratis afbestilling er overskredet. Det betyder, at det ikke længere er muligt at afbestille hotelopholdet med fuld refusion af prisen.

Flere spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, som ikke er blevet besvaret, kan du skrive til os på service[at]roomsXXL.dk.

Certificeret betalingsafvikling

Vores betalingsafvikling lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Dette kvalitetsmærke bekræfter, at det er sikkert at betale med kreditkort her.

Flersproget kundeservice

Vores flersprogede rejsespecialister tager sig af dine reservationer. Vi er tilgængelige for vores kunder døgnet rundt.

Omgående bookingbekræftelse

Din booking bliver bekræftet med det samme. Når bookingen er foretaget, kan du printe dine rejsedokumenter med det samme.