general_help_center_title

general_help_center_description

Om os


Vi er en mellemstor virksomhed med hjemsted i Tyskland, som primært henvender til sig rejsende fra det europæiske område. Vores mål er er formidle hotelovernatninger på hoteller i hele verden til fair priser. Vi følger vores motto: Seriøst, billigt og sikkert.

Seriøst: Virksomhed med hjemsted i Tyskland

Man hører igen og igen om kunder, som i forbindelse med bookinger via udenlandske bookingportaler har vanskeligheder med at få deres penge igen i tilfælde af afbestilling, eller som har svært ved at "få fat i" den pågældende virksomhed. Vi vil gerne tilbyde vores kunder et seriøst alternativ, og derfor har vi helt bevidst valgt at placere vores virksomhed i Tyskland. Desuden bliver samtlige bookinger behandlet af vores flersprogede professionelle rejsemedarbejdere. Du kan altid komme i kontakt med os - 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Som aktivt medlem af Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (ASR, sammenslutningen af selvstændige rejsevirksomheder i Tyskland), som har hjemsted i Berlin, er vi med til at styrke turismeerhvervet i Tyskland og har mulighed for til stadighed at tilbyde vores medarbejdere videreuddannelse. Det betyder, at vi løbende kan forbedre vores kundeservice.

Søgning og prisfastsættelse af hotelværelser på roomsXXL.dk er baseret på en teknologi, som er specielt udviklet til dette formål. I kraft af vores innovative styrke er det lykkedes os at få Den Europæiske Union som en stærk partner, som støtter os med midler via det tyske ministerium for økonomi og teknologi.

Billigt: Billige overnatninger på hoteller i hele verden

Efter vores mening behøver hotelovernatninger selv på de bedste hoteller i verden ikke være dyre. På roomsXXL.dk tilbydes specielle hotelpriser, som vi forhandler os frem til med vores samarbejdspartnere. Ofte sikrer vi os store mængder værelser på vores risiko til en fordelagtig pris. Disse besparelser giver vi så videre til vores kunder. Dette har sikret os en trofast kundekreds, som igen og igen nyder godt af vores superpriser.

Hos os kan du booke hele viften af overnatningsmuligheder, lige fra simple pensioner til luksushoteller. I over 800 byer i hele verden. Vi kan tilbyde dig alle de kendte hotelkæder, fx Hilton, Mercure, Ritz-Carlton, Radisson, ibis, InterContinental, Mandarin Oriental, Marriott, Kempinski, Novotel, Holiday Inn og Hyatt, til fair priser.

Hvis du undrer dig over prisforskellen i forhold til tilbud på andre bookingportaler, er du ikke den eneste. Vi ser også disse forskelle og undrer os over de høje priser, der forlanges på nogle portaler. Vi arbejder meget omkostningseffektivt og sparer dyre marketing- og fjernsynskampagner væk til fordel for vores kunder.

Sikkert: Certificeret datatransmission og betalingsafvikling

Sikkerhed for kunde- og betalingsoplysninger er en topprioritet hos os. Vores website er forsynet med et SSL-sikkerhedscertifikat fra Comodo. Det betyder, at dine oplysninger bliver krypteret i henhold til de nyeste sikkerhedsaspekter og dermed transmitteret sikkert. Alle kundeoplysninger bliver gemt sikkert og beskyttet hos os og bliver aldrig videregivet. Du kan finde flere oplysninger om dette emne i vores Erklæring om databeskyttelse.

Alle betalinger med kreditkort bliver gennemført via vores samarbejdspartner iPayment (datterselskab af 1&1 Internet AG) i henhold til kreditkortbranchens strenge sikkerhedsstandarder. iPayment er certificeret i henhold til PCI-DSS og behandler, administrerer og lagrer dokumenterbart kortholder- og finansoplysninger med maksimal sikkerhed og omhu.

Du kan finde flere oplysninger om os under FAQ.

Certificeret betalingsafvikling

Vores betalingsafvikling lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Dette kvalitetsmærke bekræfter, at det er sikkert at betale med kreditkort her.

Flersproget kundeservice

Vores flersprogede rejsespecialister tager sig af dine reservationer. Vi er tilgængelige for vores kunder døgnet rundt.

Omgående bookingbekræftelse

Din booking bliver bekræftet med det samme. Når bookingen er foretaget, kan du printe dine rejsedokumenter med det samme.